Masterarbeit in "Organic Foodchain Management" an der Universität Hohenheim/Deutschland
Veröffentlichungen:
Poster:
Tropentag 2011,
05. – 07. Oktober 2011, Bonn /Deutschland
Ensieh Hajazimi, Markus Schröder, Walter Vetter: Variation of Phytanic Acid in Transition from Conventional to Organic Milk Production.
Vorträge:
Jahrestagung des Regionalverbands Südwest der Lebensmittelchemischen Gesellschaft
05. - 06. März 2012, Kaiserslautern/Deutschland
Ensieh Hajazimi, Markus Schröder, Walter Vetter: Phytanic acid diastereomers of milk samples during change of cows´ feed from concentrate to fresh grass.
Artikel:
Markus Schröder, Nina Larissa Lutz, Ernest Chick Tangwan, Ensieh Hajazimi, Walter Vetter (2012):
Progression of the phytanic acid concentration and diastereomer ratio in milk fat during changes in the cow´s feed from concentrate to hay and back.
Eur. Food Res. Technol. 234: 955-962 (DOI: 10.1007/s00217-012-1710-2)